Akaan järjestötreffeillä havaittiin pinnan alla kuplivaa toimintatarmoa

Pirkanmaan Treffikierros on edennyt hyvää vauhtia.  Kolmen askelen matkasta kohti järjestöystävällisempää kuntaa päästiin keskustelemaan Akaan ja Urjalan treffiläisten kanssa syksyisen viikon alkajaisiksi 5.11.

Akaan ja Urjalan yhteisillä Järjestötreffeillä kolmisenkymmentä yhdistysten ja kunnan edustajaa tapasivat toisensa. Osa oli ennestään tuttuja, ja muiden kanssa tutustuttiin illan mittaan.
Kohtaamispaikka Narikassa tunnelma oli lämmin ja keskustelu soljui vilkkaana, kun päästiin pohtimaan yhdistysten ja kunnan välistä yhteistyötä. Tahtotilaa, nyt jo monin paikoin hyvin sujuvan, yhteistyön parantamiseksi löytyi joka suunnalta.  Akaan järjestöagentiksi vahvistettiin jo keväästä asti agentin hommaa hoitanut Seija Salo (Valkeakosken Seudun Kehitysvammaisten tuki ry). Toinen agentti työpariksi on parhaillaan hakusessa. Olisitko se sinä?

Projektipäällikkö Ilkka Peltomaalla oli hyvä uutisia kerrottavanaan Kohtaamispaikka Narikoista. Vaikka Etelä-Pirkanmaan sosiaalisen kuntoutuksen hanke – SoKu päättyy, jatkuu Narikoiden toiminta niin Akaalla, Valkeakoskella kuin Urjalassakin. Hyvä!