Lempäälä sai omat järjestöagentit

Lempäälä sai omat järjestöagentit, kun Tuula Petäkoski-Hult ja Tarja Rossi valittiin tehtävään Järjestötreffeillä 8.11. Muutaman yön yli nukuttuaan ja asiaa pohdittuaan mukaan agenttitoimintaan ilmoittautui myös Tanja Kyllönen. Uudet agentit ehtivät mukaan Tampereella joulukuun alussa pidettävään agenttikoulutukseen ja pääsevät näin heti verkostoitumaan muiden pirkanmaalaisten agenttien kesken.

Kakspistenolla vieraili Lempäälän yhteisövaliokunnan järjestämillä järjestötreffeillä 8.11. esitellen omaa toimintaansa ja kannustamaan yhdistyksiä sekä kuntaa tiiviimpään yhteistyöhön. Lempäälässä toki asiat ovat jo sangen hyvällä mallilla, ja mm. yhteisövaliokuntamalli on tuonut uutta puhtia yhteistoimintaan. Tilaisuuden työpajoista saatiin pohjatietoa kunnan järjestöyhteistyönohjeelle. Hyvä Lempäälä!

Lempäälän treffeille osallistui lähes viisikymmentä aktiivista yhdistysten ja kunnan toimijaa. Kakspistenollan esityksen lisäksi illan antia olivat järjestöyhteistyökuulumiset yhteisöpalvelupäällikkö Erkki Häklin kertomana sekä Kantri ry:n hankekoordinaattori Joanna Järvisen ja tiedottaja Johanna Veijasen vinkit Leader-rahoitusmahdollisuuksista.