Nyt se on täällä – Lähellä.fi!

Lähellä.fi-verkkopalvelu* kokoaa Pirkanmaan kansalaistoimintaa yhteen osoitteeseen.  Sivut ovat nyt auki yhdistyksille ja muille yhteisöille rekisteröitymistä varten! Palvelu on avoin ja maksuton kaikille yleishyödyllisille toimijoille ja sen käyttö ja sisällöntuotanto on maksutonta.
Pääset rekisteröitymään tästä.

Näy ja kuulu!

Nyt ensimmäisenä liikkeellä olevat pääsevät mukaan yhdistystarinoiden polulle.  Kevään aikana tehdään juttusarjan, jossa pirkanmaalaiset julkisuuden henkilöt ja yritykset tuovat yhdistystoimintaa esiin vapaaehtoistoiminnan kautta. Juttusarjassa on mukana viisi henkilöä ja yritystä, jotka ovat valmiit lahjoittamaan vapaaehtoistyön panoksensa pirkanmaalaisen hyvinvointia tukevan yhdistyksen toimintaan. Vapaaehtoistyön muoto ja kesto muokataan henkilön ja yhdistyksen mukaan. Vapaaehtoistyön ajankohta on keväällä 2020 ja juttusarja ilmestyy vuoden 2020 aikana. Teemme yhteistyötä Aamulehden kanssa.

Näiden viiden vapaaehtoisen työpanoksen saavat käyttöönsä viisi helmikuun loppuun mennessä lähellä.fi-verkkopalveluun rekisteröitynyttä yhdistystä tai muuta yhteisöä.  Lisäksi teemme juttuja rekisteröityneistä yhteisöistä Lähellä.fi-verkkosivustolle ja sosiaaliseen mediaan vuoden 2020 aikana.

Haluatko tietää vielä lisää?

Tule mukaan Lähellä.fi-webinaariin 15.01.2020 klo 15-17

Mikä Lähellä.fi? Miten se hyödyttää minua? Miten se toimii? Käydään läpi rekisteröityminen ja tietojen julkaisu palvelussa.

Ilmoittaudu mukaan täällä.

 

*Lähellä.fi on verkkopalvelu, joka kokoaa Pirkanmaan yhdistysten ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen. Lähellä.fi helpottaa vertaistuen ja vapaaehtoistyön löytämistä. Palvelu tarjoaa tietoa myös avoimista työ-ja harjoittelupaikoista sekä toimitiloista.

Palvelussa on laaja aineistopankki, josta löytyy tietoa yhdistystoiminnasta ja vapaaehtoistoiminnasta. Lisäksi palvelu tarjoaa yhdistyksille mahdollisuuksia vaikutustiedon kokoamiseen esimerkiksi viranomaisraportointia varten.

Olemme osa valtakunnallista Toimeksi.fi-verkostoa ja verkkopalvelua ylläpitää Artteli-kumppanuusyhdistys ry Tampereen Tammelassa.