Olen Saarela, Tapani Saarela. Hämeenkyrön järjestöagentti.

Hämeenkyröläinen Tapani Saarela on innokas ja aktiivinen yhdistystoimija. Hän on mukana mm. Rönsy Ry:n ja Kyröskosken Setlementin toiminnassa sekä Hämeenkyrön vammaisneuvoston jäsen. Tapanilla on Hämeenkyrössä kaksi ja ympäri maakunnan kaksikymmentäviisi agenttikollegaa.

Järjestöagenttina Tapani innostaa ja auttaa muita yhdistysihmisiä verkostoitumaan, lisäämään yhteistyötä niin yhdistykset keskenään kuin oman kunnan kanssa. Saarela on pitänyt aktiivisesti yhteyttä Hämeenkyrön kunnan edustajiin yhdessä kahden muun agentin kanssa, ja yhteistyön juna puksuttaa tasaisesti eteenpäin. Yhdessä he ovat etenemässä kohti isompia päämääriä.

Katso Tapanin agenttivideo tästä.

Tavoitteet Pirkanmaan kunnissa

Tavoitteena on luoda jokaiseen Pirkanmaan kuntaan pysyvä kunnan ja yhdistysten välinen yhteistyörakenne, laatia yhdistysyhteistyön ohje ja saada nimetyksi järjestöyhdyshenkilö kuntaan. On myös tärkeää turvata toimintarahoitus ja toimitilojen käyttömahdollisuus muuttuvissa tilanteissa. Lue lisää täältä.

Järjestöagenttitoiminta

Yhdistys- ja järjestötoiminnan kehittämiseksi Pirkanmaalla on valittu 19 kuntaan yhteistyöstä kiinnostuneiden yhdistysten yhteyshenkilöinä ja innostajina toimivia järjestöagentteja. Järjestöagentti edistää paikallisten yhdistysten verkostoitumista ja kunnan kanssa tehtävää yhteistyötä Kakspistenolla-tiimin tuella. Tutustu agenttitoimintaan ja katso oman kuntasi agentti tästä.
Eikö kunnassasi ole vielä omaa agenttia? Olisitko sen sinä? Vai tahtoisitko muuten mukaan tähän toimintaan, ota yhteyttä.