Parkanossa hyvää pöhinää

Suvi Rintamäki, Taru Myllymäki ja Elisa Vahosalmi – tässä kova agenttikolmikko, joka tuli valituksi Järjestöagentin tehtävään Parkanon Järjestötreffeillä ma 19.11.

Parkanon valtuustosalin penkit täyttyivät mukavasti, kun paikallisten yhdistysten edustajia saapui illan tapaamiseen. Kakspistenolla-infon jälkeen osallistujat pääsivät pohtimaan Parkanon yhdistysten välistä ja yhdistysten sekä kunnan välistä yhteistyötä nyt ja tulevaisuudessa. – Paljon täällä jo yhdessä tehdään, mutta aina voi parantaa toimintaa ja keksiä uutta yhteistä tekemistä, totesivat paikallaolleet yhteistuumin.

Osallistujat ideoivat mm. yhdistysten yhteistä tapahtumaa, yhteisiä kokoontumisia ja tutustumista yli sektorirajojen sekä yhteistä toimintakalenteria. Samalla todettiin, että moni asia riippuu myös yhdistysten omasta aktiivisuudesta ja toimintatarmosta.

Järjestöagentteja houkuteltiin tarttumaan haasteeseen ja pieni vinkkaus Kihniön hyvään agenttitilanteeseen saikin aikaan salissa säpinää. Suvi, Taru ja Elisa lupautuivat tehtävään ja toimivat nyt mutkattomana linkkinä yhdistysten ja kunnan välillä. Heiltä toivotaan myös apua viestinviejinä, mikä varmasti toteutuu hyvin näiltä naisilta.

Ole yhteydessä omiin agentteihisi, yhteystiedot löytyvät täältä.