Pirkanmaan Järjestökysely 2018 on avoinna, vastaa ja osallistu arvontaan

Pyydämme yhdistystäsi vastaamaan Pirkanmaan järjestökyselyyn.

Keräämme tällä kyselyllä tietoa alueen yhdistyksistä. Kysely on tarkoitettu kaikille järjestöille ja yhdistyksille, joilla on toimintaa Pirkanmaalla. Kyselyn tuottaman tiedon avulla pyritään edistämään järjestöjen ja yhdistysten keskinäistä yhteistyötä sekä yhteistyötä kuntien ja tulevan maakunnan kanssa.

Toivomme yhtä vastausta jokaisesta Pirkanmaalla toimivasta yhdistyksestä. Jokainen vastaus on tärkeä! Varaathan kyselyn vastaamiseen noin puoli tuntia.

Kyselyssä tarvitset tietoa seuraavista asioista: yhdistyksen perustiedot, yhdistyksen toiminta lukuina, avustukset, toimintamuodot, tilat ja kehittämistarpeet. Lisäksi kysytään ajatuksia toimintaympäristön muutoksesta sekä hyviä käytäntöjä yhteistyöstä yhdistysten ja kuntien kanssa.

Kyselyyn pääset vastaamaan täällä >

Kysely on avoinna perjantaihin 23.3. saakka. Kyselyyn vastaajat voivat halutessaan osallistua yllätyspalkintojen arvontaan.

Yksittäisten vastaajien antamia tietoja ei luovuteta eteenpäin. Julkaisemme vastaukset niin, että niistä ei voi päätellä yksittäistä yhdistystä tai vastaajaa.