Tulossa Lähellä.fi:n KICK OFF, koulutus ja webinaari

Tule mukaan KICK OFFiin!

Lämpimästi tervetuloa Pirkanmaan järjestöjen ja kuntien lähellä.fi- ja kotoutumisentukena.fi -verkkopalveluiden KICK OFF -tilaisuuteen Kulttuuritalo Laikkuun 19.2.2020 klo 13.30-15.30.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.

 

Haluatko tietää vielä lisää?

Tule Lähellä.fi-koulutukseen 06.02.2020 klo 14-16
Koulutus antaa mahdollisuuden toimia yhdistysten tukena palveluun rekisteröitymisessä sekä keinoja viestiä uudesta palvelusta oman alueen yhdistyksille ja kunnalle tai omille verkostoille.

Koulutukseen otetaan mukaan 10 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

 

Osallistu Lähellä.fi-webinaariin 20.02.2020 klo 15-17

Mikä Lähellä.fi? Miten se hyödyttää minua? Miten se toimii? Käymme läpi rekisteröitymisen ja tietojen julkaisun palvelussa.

Ilmoittaudu mukaan täällä.

 

Ai niin, näy ja kuulu!

Teemme kevään aikana juttusarjan, jossa pirkanmaalaiset julkisuuden henkilöt ja yritykset tuovat yhdistystoimintaa esiin vapaaehtoistoiminnan kautta. Näiden vapaaehtoisten työpanoksen saavat käyttöönsä viisi helmikuun loppuun mennessä rekisteröitynyttä yhdistystä tai muuta yhteisöä. Lisäksi teemme juttuja rekisteröityneistä yhteisöistä Lähellä.fi-verkkosivustolle ja sosiaaliseen mediaan vuoden 2020 aikana. Teemme yhteistyötä Aamulehden kanssa. Rekisteröidy siis pian: yhdistyksesi voi olla yksi sarjamme tähdistä!

Tehdään yhdessä hyvästä näkyvää – Tule mukaan Lähellä.fi-matkalle

Pirkanmaan kansalaistoimintaa yhteen osoitteeseen kokoava Lähellä.fi-verkkopalvelu on nyt avattu yhdistyksille ja muille yhteisöille rekisteröitymistä varten! Palvelu on avoin ja maksuton kaikille yleishyödyllisille toimijoille ja sen käyttö ja sisällöntuotanto on maksutonta.

Rekisteröi yhteisösi mukaan tästä.